VA-NET
VA-NET ACADEMIEJAAR

VA-NET

ACADEMIEJAAR

VELDSPELERS - AALST 

2 SESSIESVA-NET AALST

OSBROEK

                     Frans Blanckaertdreef

                     9300 AALST

Academiejaar VELDSPELERS

Fan van Hazard, De Bruyne & co? Of gewoon gek van voetbal? Iedereen (jongens & meisjes) is welkom bij VA-NET

Een academiejaar start in september en eindigt in april. Er worden 23 trainingen gegeven op zondagochtend aan deelnemers van 5 tot 15 jaar.

Onze allerjongste deelnemers starten met balgewenning. Na deze fase passen we ons leerplan toe waarbij we een reeks uitdagende technische bewegingen aanleren. In de laatste fase gaan we over naar module trainingen met specifiek wedstrijdgerichte thema's.

GRATIS Kennismakingstraining VELDSPELERS

Ben je nog niet zeker of je direct voor een gans jaar wil inschrijven?

Elke zondag in september is er een GRATIS kennismakingstraining waarna je kan instappen in het  Academiejaar dat loopt van september 2023 tot april 2024.

DUURTIJD 

De duurtijd van een training is 1u15.

Je kan kiezen tussen Sessie 1 van 09u15 tot 10u30  of Sessie 2 van 10u45 tot 12u.


Locatie 

Groepstrainingen voor veldspelers gaan door in AALST.

Privé trainingen  voor veldspelers gaan door in ERPE-MERE of AALST. Meer info over privé training? Klik hier

Alle trainingen gaan door op kunstgras.

Hoeveel kost een academiejaar?

Het deelnemingsbedrag bedraagt 225€ voor het 1e, 215€ voor het 2e en 205€ voor het 3e kind en volgende van hetzelfde gezin voor een volledig Academiejaar. In het deelnemingsbedrag is inbegrepen : 23 trainingen, een uitstekende verzekering en een exclusieve lederen VA-NET voetbal. 

Stap je later in dan September dan wordt het deelnemingsbedrag aangepast volgens de resterende trainingen.

VA-NET Kledij

Tijdens de trainingen is het verplicht om zichtbaar kledij van JAKO VA-NET te dragen. Heb je reeds kledij en nog in goede staat, dan kan je deze opnieuw gebruiken.

Heb je nog geen kledij, dan dien je deze aan te schaffen. 

Wat mag je verwachten van een VA-NET techniektraining?  

 

Focus ligt op het verbeteren van de techniek bij jonge voetballertjes vanaf 5 jaar. Iedere zondag of tijdens de stages, kan je komen oefenen aan je techniek en dit naast je clubactiviteiten zonder enige druk van wedstrijden of selecties.

 

Kom op zondagochtend aan je techniek schaven bij VA-NET! Onze doorgedreven trainingen worden zorgvuldig opgebouwd en maken van jou een completere, moderne voetballer! 

  • Iedere zondag geniet je van een extra training 
  • Kleine groepjes waar je zichtbaar bent en steeds jezelf mag zijn ongeacht je voetbalvaardigheden 


Als de technische kwaliteiten van een speler verbeteren, geeft dat meteen ook een positief effect op de fysieke kwaliteiten van een speler, de mentale weerbaarheid en het tactische inzicht van de speler. Hierdoor ga je als speler completer en beter worden. Je denkt en speelt sneller dan de tegenstander, wat je een enorm voordeel geeft in het spelletje.


In onze trainingen focussen we daarom op de volgende technische pijlers: 

  • De kwaliteit om een directe tegenstander uit te schakelen met de bal aan de voet (schijnbewegingen, passeerbewegingen, dribbels). 
  • Streven naar een perfecte balbeheersing (balcontrole, passing). In elke situatie meester zijn over de bal! Snel handelen en denken is hierbij de boodschap! 
  • Technisch sterk zijn is één ding, het omzetten in een wedstrijd nog iets anders. Via veel wedstrijdgerichte situaties leren we je wat het is om een moderne voetballer te zijn! 
  • Natuurlijk komen de andere facetten van het voetbal zoals traptechniek en coördinatie ook ruimschoots aan bod!