VA-NET
VA-NET ACADEMIEJAAR

VA-NET

ACADEMIEJAAR

VELDSPELERS - AALST 

2 SESSIES

VA-NET AALST

OSBROEK

                     Frans Blanckaertdreef

                     9300 AALST

Academiejaar VELDSPELERS

Fan van Hazard, De Bruyne & co? Of gewoon gek van voetbal? Iedereen (jongens & meisjes) is welkom bij VA-NET.  Een academiejaar start in september en eindigt in april. Er worden 23 trainingen gegeven op zondagochtend aan deelnemers van 5 tot 15 jaar.

GRATIS Kennismakingstraining VELDSPELERS

Ben je nog niet zeker of je direct voor een gans jaar wil inschrijven? Schrijf je dan in voor 1 van onze GRATIS kennismakingstrainingen. Je kan op elk moment instappen in het Academiejaar.

DUURTIJD 

De duurtijd van een training is 1u20.

Je kan kiezen tussen Sessie 1 van 09u20 tot 10u40  of Sessie 2 van 11u05 tot 12u25


Locatie 

Groepstrainingen voor veldspelers gaan door in AALST. Privé training voor veldspelers gaan door in ERPE-MERE. Meer info over privé training? Klik hier

Alle trainingen gaan door op kunstgras.

Hoeveel kost een academiejaar?

Het deelnemingsbedrag bedraagt 215€ voor het 1e, 205€ voor het 2e en 195€ voor het 3e kind en volgende van hetzelfde gezin. In het deelnemingsbedrag is inbegrepen : 23 trainingen, een uitstekende verzekering en een exclusieve lederen VA-NET voetbal.

VA-NET Kledij

Tijdens de trainingen is het verplicht om zichtbaar kledij van MASITA VA-NET te dragen. Heb je reeds kledij en nog in goede staat, dan kan je deze opnieuw gebruiken.

Heb je nog geen kledij, dan dien je deze aan te schaffen. 

Wat mag je verwachten van een VA-NET techniektraining?  

 

Focus ligt op het verbeteren van de techniek bij jonge voetballertjes vanaf 5 jaar. Iedere zondag of tijdens de stages, kan je komen oefenen aan je techniek en dit naast je clubactiviteiten zonder enige druk van wedstrijden of selecties.

 

Kom op zondagochtend aan je techniek schaven bij VA-NET! Onze doorgedreven trainingen worden zorgvuldig opgebouwd en maken van jou een completere, moderne voetballer! 

  • Iedere zondag geniet je van een extra training 
  • Kleine groepjes waar je zichtbaar bent en steeds jezelf mag zijn ongeacht je voetbalvaardigheden 


Als de technische kwaliteiten van een speler verbeteren, geeft dat meteen ook een positief effect op de fysieke kwaliteiten van een speler, de mentale weerbaarheid en het tactische inzicht van de speler. Hierdoor ga je als speler completer en beter worden. Je denkt en speelt sneller dan de tegenstander, wat je een enorm voordeel geeft in het spelletje.


In onze trainingen focussen we daarom op de volgende technische pijlers: 

  • De kwaliteit om een directe tegenstander uit te schakelen met de bal aan de voet (schijnbewegingen, passeerbewegingen, dribbels). 
  • Streven naar een perfecte balbeheersing (balcontrole, passing). In elke situatie meester zijn over de bal! Snel handelen en denken is hierbij de boodschap! 
  • Technisch sterk zijn is één ding, het omzetten in een wedstrijd nog iets anders. Via veel wedstrijdgerichte situaties leren we je wat het is om een moderne voetballer te zijn! 
  • Natuurlijk komen de andere facetten van het voetbal zoals traptechniek en coördinatie ook ruimschoots aan bod!