VA-NET
VA-NET ASSist

Voor wie

Bij VA-NET geloven we dat elk kind uniek is. In ASSist begeleiden wij kinderen met ASS  [ (rand-) normale tot hoogbegaafdheid] op maat, om hun individueel talent zichtbaar te maken op een voetballende manier. We gaan voor de persoonlijke en sportieve groei van elk kind. Dit doen we door het aanbieden van een auti-vriendelijke omgeving, vanuit een onderzoekende en respectvolle basishouding, met oog voor de noden van elk kind.

Infomoment

Wij vinden een infomoment voor aanvang van het seizoen heel belangrijk.

Het is het moment voor ons om te tonen hoe wij een autivriendelijke omgeving gecreëerd hebben, de werking uit te leggen en mogelijks ook vragen te beantwoorden.

Academiejaar of Kennismakingstraining?

Ben je niet zeker om voor een gans seizoen (23 trainingen) in te schrijven? Kies dan voor deelname aan de GRATIS kennismakingstraining. Je kan op elk moment instappen in het Academiejaar.

Wil je meer info over een nieuwe kennismakingstraining, neem dan contact op via info@voetbalacademie-net.be

Tijdstip

De trainingen starten op zondag 3 september en je kan kiezen tussen 2 sessies.

Sessie 1 van 9u15 tot 10u30 en sessie 2 van 10u45 tot 12u. 

Locatie 

VA-NET ASSist trainingen gaan uitsluitend door op onze site in ERPE-MERE. Alle trainingen gaan door op kunstgras. 

Netwerk

Voor de uitwerking van VA-Net Assist hebben we ons laten bijstaan door VZW FantASStisch. FantASStisch is een vereniging die zich inzet voor personen met autisme (kinderen, jongeren en volwassenen) én hun netwerk.


Hoeveel kost een ASSist training bij VA-NET?

Voor deelname aan de groepstrainingen vanaf september betaal je 250€.

Een volledig Academiejaar bestaat uit 23 trainingen.

Kledij

Voor de trainingen in een Academiejaar is het verplicht om zichtbaar kledij van JAKO/MASITA VA-NET te dragen.

VA-NET ERPE MERE

STEENBERG

                     Oudenaardsesteenweg 458

                     9240 Erpe-Mere

Wat mag je verwachten van VA-NET ASSist training?  


Focus ligt op het verbeteren van de techniek bij jonge voetballertjes vanaf 5 jaar. Iedere zondag of tijdens de stages, kan je komen oefenen aan je techniek en dit naast je clubactiviteiten zonder enige druk van wedstrijden of selecties.

 

Kom op zondagochtend aan je techniek schaven bij VA-NET! Onze doorgedreven trainingen worden zorgvuldig opgebouwd en maken van jou een completere, moderne voetballer! 

  • Iedere zondag geniet je van een extra training 
  • Kleine groepjes waar je zichtbaar bent en steeds jezelf mag zijn ongeacht je voetbalvaardigheden 


Speciefiek voor deelnemers aan VA-Net ASSist zorgen wij voor een aangepaste gestructureerde omgeving en wordt de training begeleid door een trainer en een zorgcoördinator.


Als de technische kwaliteiten van een speler verbeteren, geeft dat meteen ook een positief effect op de fysieke kwaliteiten van een speler, de mentale weerbaarheid en het tactische inzicht van de speler. Hierdoor ga je als speler completer en beter worden. Je denkt en speelt sneller dan de tegenstander, wat je een enorm voordeel geeft in het spelletje.


In onze trainingen focussen we daarom op de volgende technische pijlers: 

  • De kwaliteit om een directe tegenstander uit te schakelen met de bal aan de voet (schijnbewegingen, passeerbewegingen, dribbels). 
  • Streven naar een perfecte balbeheersing (balcontrole, passing). In elke situatie meester zijn over de bal! Snel handelen en denken is hierbij de boodschap! 
  • Technisch sterk zijn is één ding, het omzetten in een wedstrijd nog iets anders. Via veel wedstrijdgerichte situaties leren we je wat het is om een moderne voetballer te zijn! 
  • Natuurlijk komen de andere facetten van het voetbal zoals traptechniek en coördinatie ook ruimschoots aan bod!